10/05/2014

Prva godina rada sajta

Pozdrav svima koji prate sajt www.efikasnost.org. Pre godinu dana, prvi put smo se sreli ovde i počeli da zajedno delimo savete i iskustva iz obnovljivih izvora energije i energetske efikasnosti. 


Sajt je započeo rad na domenu efikasnost.blog.rs. Ubrzo potom je prebačen na efikasnost.blogspot.com. Prošle jeseni zakupljen je i domen, pa se od tada družimo na adresi www.efikasnost.org.

Paralelno sa pisanjem tekstova, počele su da rade i strane na socijalnim mrežama. Danas nas možete pratiti ovde:
Do danas smo objavili 250 članaka sa različitim sadržajem a sajt je pregledan preko 43.000 puta. Imamo 1.890 pratilaca na Facebook strani, 105 pratilaca imamo na Twitter profilu, Google+ prati 16 ljudi dok na Pinterestu imamo 419 pratilaca.

Ostvarili smo kontakt sa susednim zemljama i ljudima koji rade ovaj posao. Delimo iskustva sa njima, prenosimo njihove tekstove i radujemo se svakom prenošenju onog što mi ovde pišemo. Ovim putem želim da se zahvalim na saradnji sledećim sajtovima i kolegama:



Povodom prve godine rada, planirali smo mali redizajn. Odlučili smo da sajt dobije novi logo na socijalnim mrežama. Vetrenjača, naš dosadašnji naš logo, odlazi u zasluženu penziju.

Ovako ćete nas prepoznati
u budućnosti
Želim da iskoristim ovu priliku i da se zahvalim svima koji su pomagali u ovom poslu:
Pratite nas i dalje, znate gde se nalazimo. Očekujte još novih informacija, saveta i vesti koje će vam doneti uštedu ili će vam dati ideju da sami nešto napravite.

Srdačan pozdrav svima,
Nikola Pavić
administrator sajta
www.efikasnost.org