O meni

Pozdrav svima, zovem se Nikola Pavić, imam 32 godine, završio sam master studije Energetskog menadžmenta na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu. Diplomirao sam na tehnologiji pasivne gradnje i Passivhaus standardu. Ideja mi je da na ovom blogu objavljujem vesti, savete iz svih oblasti koji se tiču energetske efikasnosti i obnovljivih izvora energije i da pomažem u rešavanju jednostavnijih problema. Blog će se vremenom razvijati, u zavisnosti od posećenosti i Vaših predloga. 
Blogom nameravam da dam svoj doprinos ovoj oblasti i da stečeno znanje na fakultetu i u dosadašnjoj praksi prenesem drugima. Moj diplomski master rad i projekat Passivhaus standard u Srbiji možete pogledati na sledećoj adresi.

Potrudiću se da sve slike i skice koje objavim budu autorske, time dajući svoj doprinos očuvanju autorskih i intelektualnih prava. Materijal, koji budem preuzimao sa sajtova ili drugih izvora, linkovaću sa mestom odakle je preuzet, vodeći računa o copyright-u. Sve objavljene slike su kreditovane sa sajtovima odakle su preuzete.Copyright disclaimer
Efikasnost.org claims no credit for any images posted on this site unless otherwise noted. Images on this blog are copyright to its respectful owners. If there is an image appearing on this blog that belongs to you and do not wish for it appear on this site, please Email Me with a link to said image and it will be promptly removed.