07/10/2013

Međunarodni sajmovi zaštite životne sredine i energetike u Beogradu

Stvari se u Srbiji, na polju ekologije i energetske efikasnosti, pokreću u pozitivnom pravcu. Najbolji pokazatelj je da će se i ove godine, u periodu od 9.-12. oktobra, na Beogradskom sajmu održati dve priredbe posvećene ovoj temi. Deveti međunarodni sajam energetike i deseti međunarodni sajam zaštite životne sredine i proridnih resursa - EcoFair.

Sajam energetike i EcoFair 2013.
Pod pokroviteljstvom Ministarstva energetike, razvoja i zaštite životne sredine Republike Srbije se, ove godine na Beogradskom sajmu održava Međunarodni sajam energetike. Obrađivaće se teme iz oblasti električne energije, nafte, gasa, uglja, obnovljivih izvora energije i energetske efikasnosti. Prospekt sajma možete pogledati na ovom linku.

Drugi, isto jako važan događaj u tom periodu na Beogradskom sajmu je manifestacija EcoFair - 10. međunarodni sajam zaštite životne sredine i prirodnih resursa. Održavaće se pod pokroviteljstvom Ministarstva energetike, razvoja i zaštite životne sredine Republike Srbije i Ministarstva prirodnih resursa, rudarstva i prostornog planiranja Republike Srbije. Više o ovoj sajamskoj manifestaciji možete pročitati u ovom prospektu.

Tekst u saradnji sa zvaničnom web prezentacijom Beogradskog sajma.